Tank Opslag Verbeke     

Menus

Voorgerechten
     

Soepen

  • Verse tomatensoep met balletjes
  • Verse champignonsoep
  • Agnes sorelsoep
  • Witloofsoep
  • Preisoep
  • Uiensoep met gruyèrekaas op toast

Koude voorgerechten

  • Grijze garnaalcocktail
  • Krabcocktail
  • Hawaiaanse zeevruchtencocktail
  • Avocado gevuld met krabsla
  • Tomaat met grijze garnalen
  • Toast met zalmmousse
  • Gerookte visschotel
  • Gerookte zalmschotel
  • Gerookte forelfilets
  • ½ kreeft belle - vue d.p.
  • Hamrolletjes met asperges
  • Ardeense ham met rauwkost of meloen
  • Parmaham met rauwkost of meloen
  • Wildpasteienschotel

Warme voorgerechten

  • Tongfilets op normandische wijze
  • Tongfilets met zalm in saffraansaus
  • Scampi's in kreeftensaus
  • Zalm met mosterdsaus
  • St. Jakobsvruchten met witloof
  • Bootjes van zeevruchten
  • Garnaalkroketten
  • Koninginnehapje
  • Kaaskroketten
  • Kwartels met muskaatdruiven
  • Lauwe salade met kip,spek en broodkorstjes
 

 

Hoofdgerechten
     

Vis

  • Normandische tongfilets
  • Zalm met roomsaus of mosterdsaus
  • Groenlandse heilbot met preiroomsaus
  • Paling in het groen
  • Stoofpotje van drie vissoorten



Vlees

  • Rosbief met seizoengroenten
  • Gebraad met seizoengroenten
  • Gebraad , rosbief met seizoengroenten
  • Ossentong met maderasaus
  • Lamsfilets met fijne boontjes
  • Filet puur met saus
  • Kalfsgebraad met saus
  • Kalfmedaillon met champagneroomsaus
  • Varkenshaasje met saus en seizoengroenten
  • Orloffgebraad met seizoengroenten
  • Konijn op grootmoederswijze
  • Eendenborst met appelsiensaus
  • Struisvogelsteak met bosvruchtensausje
  • Struisvogelgebraad op basis van
    wildchampignons en groentekrans
  • Kalkoengebraad met fruit
  • Parelhoen met portoroomsaus
  • Parelhoen van de chef in fijne champagnesaus
  • Piepkuiken op grootmoederswijze
  • Vlaamse hutsepot
  • Gegratineerd witloof met hesp

----------------------

Al onze gerechten worden opgediend met verse groenten en ook met kroketten of andere aardappelsoorten .

Ook wildgerechten verkrijgbaar in het seizoen

 

 

Deserten en koffietafel
     

Desserten

  • gebak
  • ijstaart
  • roomijs met vers fruit ,saus en room
    profiterolles - ijs,room en warme chocolade
  • warme appeltaart met roomijs en slagroom
  • pannenkoekjes met appelsiensaus en ijs
    waaier van bavarois
  • sabayon met ijs en vers fruit
  • tiramisu
  • chocolademousse of andere smaak
  • diverse sorbets ( als tussengerecht )
  • dessertbuffet
  • diverse bavarois
  • tiramisu
  • profiterolles met room
  • diverse mousse
  • rijstpap met bruine suiker of fruit
  • fruitkorf
  • kaasschotel
  • diverse broodjes met botertjes
  • koffietafel
    (met diverse broodjes met beleg en koffiekoeken of limburgse vlaaien)
   

 

Koude buffetten
     

Buffet 1

  • gegarneerde verse roze zalm
  • tomaat gevuld met grijze garnalen
  • gevulde perziken
  • rosbief
  • gebraad
  • hespenrolletjes met asperges
  • gehaktballetjes met krieken
  • slaatjes met seizoengroenten
  • geassorteerde sausen
  • koude aardappelen
  • koude rijst
  • diverse broodjes en botertjes
  • rijstpap met bruine suiker of fruit

 

Buffet 2

  • gegarneerde verse roze zalm
  • tomaat gevuld met grijze garnalen
  • gerookte zalm
  • gerookte heilbot
  • gerookte forel
  • gevulde perziken
  • rosbief
  • gebraad
  • hespenrolletjes met asperge
  • gehaktballetjes met krieken
  • kip met fruit
  • slaatjes met seizoengroenten
  • geassorteerde sausen
  • koude aardappelen
  • koude rijst
  • koude deegwaren
  • diverse broodjes met botertjes
  • rijstpap met bruine suiker of fruit
  • chocolademousse

 

Buffet 3

  • gegarneerde verse roze zalm
  • tomaat gevuld met grijze garnalen
  • gamba's
  • gerookte zalm
  • gerookte heilbot
  • gerookte paling
  • gerookte forel
  • gevulde perziken
  • rosbief
  • gebraad
  • hespenrolletjes met asperges
  • gehaktballetjes met krieken
  • kip met fruit
  • ardeense ham met meloen ( + 50 pers )
  • slaatjes met seizoengroenten
  • geassorteerde sausen
  • diverse broodjes en botertjes
  • koude aardappelen
  • koude deegwaren - koude rijst
  • rijstpap met bruine suiker of fruit
  • chocolademousse
  • fruitkorf
  • kaashoekje

   

 

Warm buffet

     

Warm visbuffet

  • Victoriabaars met prei
  • Zalm met mosterdsausje
  • Normandische tongrolletjes

Warm vleesbuffet

  • Kipfilets in zoet zure saus
  • Varkenshaasje met provençaalse saus
  • Lamsfilets met lookboter

Garnituur

  • Groentekrans
  • Kroketten
  • Gebakken aardappelen

Dessertbuffet

  • Diverse bavarois
  • Diverse mousse
  • Rijstpap met bruine suiker of fruit
   

 

Koud en warm buffet

     

Koud buffet

  • gegarneerde verse roze zalm
  • tomaat gevuld met grijze garnalen
  • gevulde perziken
  • rosbief
  • gebraad
  • hespenrolletjes met asperges
  • gehaktballetjes met krieken
  • slaatjes met seizoengroenten
  • geassorteerde sausen
  • koude aardappelen
  • koude rijst
  • diverse broodjes en botertjes
    rijstpap met bruine suiker of fruit


Warm buffet

Vis:

  • paling in 't groen
  • normandische tongrolletjes
  • zalm met fijne groentjes

Vlees:

  • boeuf bourgignon
  • varkenshaas met boursinsau
  • kalkoen zoet zuur
   

 

Brueghelbuffet

     

Warm

  • Witte en zwarte pensen met appelmoes
  • Braadworst
  • Gehaktballetjes met krieken
  • Ribbetjes


Koud

  • Patés
  • Charcuterie schotel : Rundgebraad
  • Varkensgebraad
  • Fijnkost
  • Kippenbilletjes
  • Kop
  • Haring
  • Gekookte eitjes

Garnituur

  • Koude aardappelen
  • Groentekrans
  • Geassorteerde sausen


Dessert

  • Rijstpap met bruine suiker of fruit
  • Chocolademousse
  • Kaasschotel met fruitkorf
   

 

Broodjesbuffet

     

Vleesschotel:

  • varkensgebraad
  • rundsgebraad
  • hesp
  • rookvlees
  • patés
  • fijnkost
  • kommen met zalmsla, krabsla, tonijnsla, préparé

Garnituur:

  • tomaten
  • komkommers
  • sla
  • harde eitjes
  • cocktailsaus
  • kaasschotel met Hollandse kaas en krentenbrood
 

 

Internationaal buffet

     

België:

  • witloofsoep
  • gebraad en rosbief
  • Gentse waterzooi

 

Frankrijk:

  • uiensoep
  • quiche lorraine
  • coq au vin

 

Nederland:

  • maatjes, haring

 

Duitsland:

  • Beierse groentesoep
  • braadworst met zuurkool
  • schnitzel

 

Hongarije:

  • appelsoep
  • goulash, vlees met rijst

 

Italië:

  • tomatensoep
  • pizza
  • osso bucco
  • pasta's

 

China:

  • kippensoep
  • nasi- , bami goreng
  • loempia
  • kip zoetzuur

 

Griekenland:

  • verschillende koude gerechten met fetakaas
  • kruidenkaas,
  • moussaka

Ook andere gerechten of landen zijn mogelijk.

 

 

Barbecue

     
  • visgerechten (op aanvraag: gamba's, sardienen, mosselen)
  • vleesgerechten (op aanvraag : brochette, worst, steak,
  • hambugers, merguez, kip, ribbetjes, lamskoteletten, enz...)
  • garniering (groentekrans, koude aardappelen, koude rijst, sauzen)
   

 

Kaasbuffet

     
  • 8 tot 10 verschillende harde en zachte kaassoorten
  • diverse broodjes met botertjes
  • fruitkort
  • bijhorende sausjes en garnituur
 

 

Recepties

     

Receptie 1
1,5 uur. ( 2 uur )

  • Vijf hapjes ( warme en koude )
  • Diverse groentjes met dipsausjes
  • Belegde boterhammetjes
  • Krentenbrood met kaas
  • Zoete en zoute versnaperingen
  • Sinaasappelsap
  • Vin mousseux
  • Koffie

Receptie 2
1,5 uur. ( 2 uur )

  • Zeven hapjes ( warme en koude )
  • Diverse groentjes met dipsausjes
  • mini soep
  • Kleine koffiekoekjes
  • Krentenbrood met kaas
  • Zoete en zoute versnaperingen
  • mini desserten
  • Sinaasappelsap
  • Vin mousseux
  • Koffie


Recepties kunnen zowel in de zaal als in de tuin gebeuren

   

 

Feestzaal 't Lepeltje | Naalstr 43d | 2570 Duffel
Tel: 015 31 66 66 | Fax: 015 31 00 05 | E-mail: feestzaal@tlepeltje.be