Tank Opslag Verbeke     

Menus

 

Hoofdgerechten
     

Vis

  • Normandische tongfilets ( 5 st.)
  • Zalm op een bedje van prei
  • Victoriabaars met waterkers saus
  • Paling in het groen
  • Stoofpotje van drie vissoorten
  • Duo zalm en zeeduivel op bedje van spaghettigroentjes
  • Zeewolffilet op een torentje van preipuree omhelst met een witte wijnsaus
  • Tagliatelli met scampi's, Parmezaan en basilicum

 

Vlees

  • Rosbief met seizoengroenten
  • Gebraad met seizoengroenten
  • Gebraad, rosbief met seizoengroenten
  • Ardeensgebraad met saus en groentekrans
  • Lamsfilets met fijne boontjes
  • Filet pure met saus
  • Kalfsgebraad met saus
  • Kalfmedaillon met champagneroomsaus
  • Varkenshaasje met saus en seizoengroenten
  • Orloffgebraad met seizoengroenten
  • Eendenborst met appelsiensaus
  • Kalkoengebraad met fruit
  • Parelhoen met portosaus
  • Parelhoen van de chef in fijne champagnesaus
  • Paardenfilet met witloofslaatje
  • Kangeroe met een portosausje
  • Kip met pesto gewikkeld in parrnaham met tomatensaus

----------------------

Al onze gerechten worden opgediend met verse groenten en ook met kroketten of andere aardappelsoorten .

Ook wild aspergegerechten verkrijgbaar in het seizoen

 

 

Feestzaal 't Lepeltje | Naalstr 43d | 2570 Duffel
Tel: 015 31 66 66 | Fax: 015 31 00 05 | E-mail: feestzaal@tlepeltje.be